Hjælp dine patienter med at få råd til sunde tænder

Med KRONEkonto kan du tilbyde dine patienter et let tilgængeligt og fordelagtigt lån til større tandbehandlinger. KRONEkonto afregnes direkte til klinikken og er uden risiko af nogen art. Med KRONEkonto kan flere af dine patienter tage imod den mest optimale behandling - det bidrager positivt til klinikkens omsætning og patienttilfredsheden. Ved at overlade afbetaling til KRONEkonto ved Resurs Bank undgås tab på kreditorer, idet Resurs Bank indsætter pengene på klinikkens konto, så snart behandlingen er udført.

Det er gratis for klinikken at være med i KRONEkonto.

Så nemt er det


1)  Patienten finder klinikken under "Find din tandlæge" og ansøger om et lån til en tandbehandling online eller pr. telefon. Forinden vil patienten ofte have fået et prisoverslag på behandlingen.
 
2)  Både patient og klinik modtager svaret på ansøgningen på under 15 minutter, og klinikken kan til enhver tid se status på låneansøgningen på et lukket website, kaldet Partnerweb.
 
3)  Klinikken printer lånedokumentet, så patienten kan underskrive. Når lånedokumentet er underskrevet kan behandlingen påbegyndes. KRONEkonto ved Resurs Bank indestår for betalingen af tandlægeregningen.
 
4)  Klinikken sender det underskrevne lånedokument til KRONEkonto, og vi sørger så for, at lånebeløbet udbetales til klinikkens konto til dækning af patientens tandbehandling.  

Det er en nem måde at hjælpe dine patienter til sunde tænder.

Kom med i KRONEkonto-ordningen

For at komme med i KRONEkonto-ordningen skal du sende en mail til health@resurs.dk, med dit navn og telefonnummer, så bliver du kontaktet snarest. Klik her.

Flere fordele

Når du er tilmeldt KRONEkonto-ordningen får klinikken sin egen side her på hjemmesiden, hvor alle kontaktinformationerne står. Her kan både nuværende og potentielle patienter nemt finde klinikken og ansøge om lån til tandbehandling.

KRONEkonto hører under Resurs Bank. Resurs Bank AB har pr. 1. april 2014 købt Resurs Bank af Credit Agricole Consumer Finance. Læs evt. mere på www.resursbank.dk

Det medfører ingen ændringer for samarbejdspartnere eller låntagere.

Kom med i KRONEkonto-ordningen

Udfyld skemaet og tryk "SEND", så kontakter vi dig.

 
 
 
 
 
 
   

Felter markeret med * skal udfyldes